van den abeele

Containers


8m

14m

20m


Wij beschikken over een gamma kwaliteitscontainers, 8 m, 14 m en 20 m. Onze containers kunnen zowel door particulieren, zelfstandigen, kleine en middelgrote ondernemingen als door grote bedrijven worden aangewend.

Wat de activiteit van de klant is, welk afval ook wordt geproduceerd of wat de geproduceerde hoeveelheid ook is, VDA heeft altijd wel een geschikte container of oplossing.Vandaag bestelt, morgen geleverd dankzij onze snelle en vertrouwde service

VDA (Van Den Abeele & Co NV) biedt u de garantie dat uw afval op een verantwoorde wijze gesorteerd wordt en dat de gerecycleerde materialen naar een gepaste verwerker worden afgevoerd.

VDA containers verhuurt diverse soorten afvalcontainers aan voordelige tarieven. Daarenboven leveren wij ook de dienst MINDER GELADEN = MINDER BETALEN. Indien de container minder geladen is, betekent dit bij ons ook minder betalen!

Van Den Abeele & Co NV sluit nooit tijdens het bouwverlof. U kan dan ook steeds bij ons terecht voor het huren van een container of het storten van afval. Wij zijn ook steeds beschikbaar en bereikbaar op zaterdag.

Indien de container op de openbare weg dient te staan, dient U een vergunning inname openbare weg aan te vragen bij de politie of de gemeente, afhankelijk van de gemeente waar de container dient geplaatst te worden. Wanneer de container op de openbare weg dient te staan, voorzien wij steeds de nodige signalisatie, zoals een licht en pijl-bord.

 

Zowel particulieren als bedrijven zijn ook welkom voor het storten van diverse soorten afval. Meer informatie vind u hier

Nederlands     Frans

Contact

Wenst u ons vrijblijvend te contacteren?

VAN DEN ABEELE & co NV

Kwatrechtsesteenweg
142 Bus A
9230 Wetteren


Tel: +32 (0)9/366.30.18
Fax. +32 (0)9/366.30.18
GSM: +32 (0)475/29.49.80

Verhuur containers
Tel: +32 (0)479/530.568

Email: vdabeele.nv@belgacom.net